DR. SZŰCS LAJOS,

Full text search

DR. SZŰCS LAJOS,
DR. SZŰCS LAJOS, a Költségvetési bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Őszinte leszek, kedves képviselőtársaim. Azt gondolom, jól látszik, hogy mindenkinek az álláspontját az üléspontja határozza meg. Ebből azért elég nagy furcsaságok jöttek ki itt a mai estén. Hiszen egy költségvetési beszámoló helyett egy NMHH-beszámolóról folytattak általános vitát. Azt gondolom, ez eléggé félrevitte a történetet. Néhány felvetésre azért szeretnék válaszolni itt ezen a késői órán, mert önök igazából a költségvetéshez nem nagyon tudtak hozzászólni.
De hogy Lukács képviselőtársam ebben a bizonyos műsorban, amit ön jó néhányszor megidézett, nem igazából a televíziót, hanem azt a sok ezer települést és az ott élő embereket sértette meg, abban abszolút biztos vagyok. (Lukács Zoltán: Majd az emberek eldöntik.) Igen, eldöntötték, képviselő úr. Eldöntötték. (Lukács Zoltán: Mit? Amit most mondtam? - Az elnök csenget.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť