DR. SZÉL BERNADETT

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): Tisztelt Államtitkár Úr! Én viszont nem tudom megköszönni a válaszát, mert nem válaszolt a kérdésre. Én azt kérdeztem, hogy mennyi pénzt kapott a CÖF. Ön nem mondta meg, hogy mennyi pénzt kapott a CÖF. Én megkérdeztem, hogy milyen forrásból. Nem mondta meg, hogy milyen forrásból. Én megkérdeztem, hogy miért a CBA-t vagy miért a Coopot választották ki. Ön nem mondta meg, hogy miért ezt a két láncot választották ki. Azt is megkérdeztem, hogy tételesen mit fognak csinálni. Nem mondta meg, hogy mit fognak csinálni.
Azt viszont világosan látom, hogy a CÖF képében egy olyan szervezettel kötnek megállapodást, ami egész mostanáig nem volt hajlandó elszámolni azzal, hogy milyen pénzből mennyit költött a „civilség” jegyében arra, hogy a Fidesz negatív kampányát lebonyolítsa. Egy ilyen szervezettel kötöttek megint megállapodást, és nem tudjuk azt, hogy az adófizetőknek ez mibe kerül. Hozzáteszem rögtön, hogy anno, amikor még NCA volt, akkor 7,7 milliárd volt benne, most a NEA-ban 1,5 milliárd van, tehát a civilekre nincs elég pénz, de önök feltehetően megint kitömködik a saját civiljeik zsebét. Számos más civil szervezet alkalmas lenne arra ebben az országban, hogy ilyen feladatokat lebonyolítson. Miért pont a CÖF-öt választották, és mennyit kap a CÖF, tisztelt államtitkár úr? (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť