DR. PÓSÁN LÁSZLÓ

Full text search

DR. PÓSÁN LÁSZLÓ
DR. PÓSÁN LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Bevallom őszintén, egészen elképesztő volt, amikor Volner János arról beszélt, hogy a régészek esetében - mivel őket az állam fizeti - a munkaidejüket és egyebeket szabja meg azonnal az állam úgy, ahogy neki az tetszik. Innentől kezdve akkor eljutunk oda is, hogy az orvosoknak is mondjuk meg, hogy hány percig műtsenek vagy hogy álljanak a beteghez? Ez egyszerűen nonszensz, szakmai szempontból értelmezhetetlen. Ha ilyen lenne, szerintem akkor meg Volner János lenne az első, aki ilyenen felháborodna. Tehát az a normális dolog, ha bizonyos időkeretek vannak, amelyek a szakmai szervezetekkel egyeztetett módon lettek kialakítva, és nyilvánvalóan azért van ilyen értékben rögzítve mindaz a munka, amit el kellene végezni, mert többé-kevésbé ilyen időkeretek között ez kivitelezhető. Tehát nem látok ebben az égvilágon semmi dolgot.
Ikotity képviselő úrnak pedig a korábbi megjegyzésére hadd jegyezzem már meg, hogy öt munkanapot mondott, ennyi állt rendelkezésre. Az egész törvény - indokolástul, mindenestül - 46 oldal, ez 9,5 oldal/nap. Megjegyzem, egy gimnáziumban egy tanuló a következő napra több oldalszámot kénytelen elolvasni. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť