HARANGOZÓ GÁBOR ISTVÁN

Full text search

HARANGOZÓ GÁBOR ISTVÁN
HARANGOZÓ GÁBOR ISTVÁN (MSZP): Miniszter úr, szinte nincsenek olyan gazdák, akiknek lettek volna állatai. Ne haragudjon, de ez a válasz így nem elfogadható. Ha önök tudják, hogy valóban visszaélések voltak, mert a rendszer, amit kialakítottak, visszaélésre ad lehetőséget, érje már el ön akkor, hogy írjanak ki új pályázati rendszert, és egy tisztességes pályázati rendszerben teremtsenek lehetőséget arra, hogy a helyben élő gazdák kapják meg, akiknek állatuk is van, ezeket a földeket!
Tudja, miniszter úr, amikor az érintett gazdák idehozták önöknek a petíciójukat, Váradi András is velük volt, és a fülem hallatára biztatta őket, hogy harcoljanak az igazukért, ahogy mondta, merthogy ő már mindent elveszített, nem vehetnek el tőle semmit, nem maradt más, csak az élete, és amíg az megvan, harcolni fog. Miniszter úr, az ő emléke miatt sem mondhatok mást, mint hogy elfogadhatatlan az, amit önök a vidékkel tesznek.
Miniszter úr, tegyen valamit! Ez sem különb eset, mint a parlagfű esete volt. Ha látják, hogy hibáztak, javítsák ki és orvosolják! Addig elfogadhatatlan, hogy ez így működik. (Gőgös Zoltán közbeszólása. - Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť