DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ

Full text search

DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ
DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Nem kevertem én össze a szezon a fazonnal, számokkal kell vitatkozni. Az adócsökkentés kormánya 2013-ban 6861 milliárd forinttal több adót szedett be. Tehette ezt az újonnan kivetett mintegy 30-féle adóból, úgy, hogy mindeközben a gazdasági sikertörténetként eladott 2013-as évben 1,1-1,5 százalékkal - számítási technikától függően - nőtt a gazdaság, de az elmúlt 3 évben pedig átlagosan 1 százalékkal nőtt a gazdaság. Nem támogatták azokat a családokat, akikre annyira büszkék, és egy kaotikus állapotot állítottak elő, amelyben senki nem tudta a költségvetésben, hogy merrefelé tart éppen ez a költségvetés, és mikor fogják módosítani.
Egy hétszer módosított költségvetés, az nem stabil költségvetés, ezt kérem, fogadják el, ezzel lehet vitatkozni. Köszönöm a figyelmüket. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť