KUCSÁK LÁSZLÓ

Full text search

KUCSÁK LÁSZLÓ
KUCSÁK LÁSZLÓ (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Az MSZP alapszabálya szerint, akit jogerősen elítélnek, az nem vállalhat szerepet a pártban, erről beszélt Tóbiás József megbízott frakcióvezető azután, hogy az első és másodfokon elítélt Hunvald Györgyöt választották meg a VII. kerület elnökének. A kijelentés azért is érdekes, mert a párt elnökségi tagjáról, Kunhalmi Ágnesről a minap derült ki, hogy jogerősen elítélték közokirathamisításért. De ennek, úgy tűnik, nincs következménye a szocialistáknál. 2005 novemberében Kunhalmi Ágnest egyébként azért ítélték el, mert lejárt gimnáziumi diákigazolványára szerzett matricát, hogy olcsóbban vehessen közlekedési bérletet. Tudomásom szerint az akkor már a Miniszterelnöki Hivatalban foglalkoztatott Kunhalmi Ágnes tettét alacsony jövedelmére hivatkozva magyarázta.
Az eltitkolt cselekmény elkövetése után igencsak cinikus az a válasza a képviselő asszonynak, hogy majd a választók eldöntik, kinek adnak bizalmat. Joggal merül fel a kérdés, van-e még bármilyen erkölcsi, etikai zsinórmérték, amit a szocialisták összeegyeztethetetlennek tartanak a felelős politizálással. Az elhangzottakra tekintettel kérdezem miniszter urat, mit jelenthet a szocialistáknál a közbizalom.
Várom megtisztelő válaszát. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť