ELNÖK (dr. Katona Béla)

Full text search

ELNÖK (dr. Katona Béla)
ELNÖK (dr. Katona Béla): Tisztelt Országgyűlés! Amint az előbb hallották, a Házszabály értelmében most képviselőcsoportonként egy képviselő, valamint az elsőként szólásra jelentkező független képviselő felszólalására van lehetőség, 5-5 perces időkeretben. Megkérdezem, kíván-e élni valaki ezzel. (Senki nem jelentkezik.) Nem.
Akkor most a határozathozatal következik. Felhívom figyelmüket, hogy a Házszabálytól való eltéréshez a jelen lévő képviselők négyötödének igen szavazata szükséges. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hozzájárul-e a Házszabálytól való eltéréshez a Házbizottság T/11210/1. számú javaslata alapján. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 279 igen szavazattal, 16 nem szavazat ellenében a Házszabálytól való eltérést támogatta.
Ezért a törvényjavaslat tárgyalására a mai nap sor kerül.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a házbizottság mai ülésén nem alakult ki egyetértés további Házszabálytól való eltérésre, ezért erre nem teszek javaslatot.
Bejelentem továbbá, hogy a házbizottság ülésén valamennyi frakció egyetértett abban, hogy a T/9057. számú, továbbá a T/10979. számú, valamint a T/10105. számú előterjesztések ne képezzék a napirendi ajánlás részét. Ezért e három előterjesztés napirendre tűzésére nem teszek javaslatot.
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik ma kezdődő ülésünk napirendjének megállapítása. A napirendre, az ülés időtartamára, a felszólalási időkeretekre elnöki jogkörömben terjesztettem elő ajánlásomat. A benyújtott önálló indítványokról és a hatáskörrel rendelkező bizottságok kijelöléséről a honlapon tájékozódhatnak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť