DR. GYIMESI ENDRE

Full text search

DR. GYIMESI ENDRE
DR. GYIMESI ENDRE (Fidesz): Tisztelt Ház! Rendkívül követhetetlen és illogikus módon alakult ki a kistérségek behatárolása, van nyolc településből, van hetvenkilenc településből álló kistérség megmagyarázhatatlan módon kialakítva.
Debrecen szeretne magának kistérséget, nem kapott rá lehetőséget. Sarkadot bele akarjuk kényszeríteni egy olyan helyzetbe, amelybe nem akar bemenni. Hévíz települést körülöleli a keszthelyi kistérség, mégis megszavazza a többség, hogy legyen önálló kistérség. Zalalövőt és térségét minden szakmai bizottság támogatta, hogy önálló kistérség legyen, nem öleli körül más kistérség, elutasítja a többség. Teljesen illuzórikus, teljesen illogikus a fölépítés, és meggyőződésem, hogy helytelenül döntünk, ha nem gondoljuk újra ezt a törvényt.
Úgyhogy most maximum a módosításokat lehet támogatni, de a teljes törvényjavaslatot semmilyen módon. Azt tenné jól a miniszter úr, ha visszavonná ezt a törvényt, még egyszer újratárgyalva, valós alapokon alkotnánk meg a kistérségekre vonatkozó szabályozást.
Köszönöm. (Taps a Fidesz és a KDNP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť