DR. GÉMESI GYÖRGY

Full text search

DR. GÉMESI GYÖRGY
DR. GÉMESI GYÖRGY (MDF): Miniszter Úr! Önt feltehetően bizonyos kérdésekben félretájékoztatják, mint ahogy ez történt akkor is, amikor az ön aláírásával kapott 2003 végén a Magyar Fekete Komondor Egyesület 400 ezer forintos támogatást a fekete komondor történetének feldolgozására, ami kutyás berkekben is enyhén szólva mosolyt fakasztott az arcokra, hiszen nem kell nagy tapasztalat és hozzáértés a kutyatenyésztés terén ahhoz, hogy valaki tudja, hogy ilyen nincs Magyarországon. (Derültség a Fidesz soraiban.) Bár az is lehet, miniszter úr, hogy ami fehér, tiszta és világos, ön feketére kívánja változtatni.
Pontosan azért, hogy a dolgok tiszták és fehérek legyenek, arra kérem, hogy helyezze hatályon kívül az ön hatáskörébe tartozó jogszabályt, amitől a miniszter úr a korábbi válaszában sem zárkózott el, és amivel feltehetően az ön által is ismert állampolgári jogok országgyűlési biztosa által adott 18 oldalas jelentés is egyetért.
Egyben felhívom minden e kérdéssel egyetértő ebtenyésztő és kutyabarát figyelmét, hogy a kedvenc kutyájáról készült fénykép január 5-ei, miniszter úrnak történő elküldésével a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumba segítse a miniszter urat a jó döntés meghozatalában. (Derültség az ellenzék soraiban.)
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť