NÓGRÁDI ZOLTÁN

Full text search

NÓGRÁDI ZOLTÁN
NÓGRÁDI ZOLTÁN (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Azt hiszem, hogy hangzatos szavakról itt nem beszélhet egyikünk sem, hiszen ön számtalanszor elmondta, mekkora érdeme a magyar kormánynak az, hogy elsőként indítottuk be ezeket a pályázati rendszereket. Nos, ennek az elsőbbségnek nem lehet az ára, hogy közben sorozatos törvénysértést hajt végre a hivatal. A Közbeszerzési Döntőbizottság - nem kívánok belemenni ennek az indokolásába - egyértelműen leírja, hogy súlyosan megszegték a közbeszerzési törvényt, nemcsak azzal, hogy a jogszabályt nem tartották be, hanem ismételten és többszörösen, és nemcsak a Welt 2000 esetében, hanem egy másik, Edison Network Kft. esetében is ugyanazt az egymillió forintos bírságot kapta meg a hivatal, mint amelyet az előző esetben. A végrehajtási rendelet hiányával nem lehet indokolni, az ön kormánya felelős azért, hogy minden jogszabályi feltételt teremtsen meg ahhoz, hogy az európai uniós forrásokat le tudjuk hívni.
Arról, hogy a hivatal milyen módon végzi a tevékenységét: ma már számtalan sajtóorgánum és újság egészhasábos, közzétett cikkeken keresztül, szakmai pontossággal kritizálja a törvénytelenségeket, kritizálja a szabálytalanságot és az átláthatatlanságot.
Köszönöm. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť