DR. BARÁTH ETELE

Full text search

DR. BARÁTH ETELE
DR. BARÁTH ETELE, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára: Tisztelt Képviselő Úr! Ha önnek ez a két eset - mind a kettő ugyanarra vezethető vissza, amivel szemben mi bírósági keresettel éltünk - sorozatosnak tekinthető, akkor nézze meg, hogy hány közbeszerzési eljárás van, amiből ez a kettő ugyanarra az okra vezethető vissza, méghozzá a gyorsaságra, a sietségre és a jó szándékra vezethető vissza. Remélem, hogy a bíróság egyébként nekünk fog igazat adni.
Ami az újságcikkekkel kapcsolatos megjegyzést meg a felelősségre vonást illeti: hadd kérjem önt arra, hogy ha ön törvénysértést tapasztal, amit az újságcikkek alapján fedez föl, konkrét esetenként támadjon meg minket ezzel, akármilyen jogi utat találjon meg, csak mindig a konkrétumot kérem elmondani. Mert hogy milyen cikkekben mit írnak le, arra mi ugyanúgy cikkekben megválaszolunk, azt ön nem olvasta el nyilvánvalóan, mert akkor föl se vetette volna ennek a problémáját, hiszen az általunk adott válasz szakszerű és törvényes volt. Nem ez az első eset, amikor ön ilyen hibákra hívja föl a figyelmet, mindig anonim módon, hogy valakivel ez történik, az történik, ezt olvasta, amaz történt. Kérem konkrétan megnevezni, és konkrétan fogok rá válaszolni. (Révész Máriusz: A Közbeszerzési Döntőbizottság mondta.) Azt megtámadtuk a bíróságnál, képviselő úr - most mondtam el -, három esetben. Majd ha a bíróság dönt, utána visszatérünk rá.
(16.20)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť