MÉCS IMRE

Full text search

MÉCS IMRE
MÉCS IMRE (SZDSZ): Tisztelt Elnök Úr! Hogy az Országgyűlés világos képet kapjon: a honvédelmi bizottság eddig négy alkalommal foglalkozott a témával, minden lehető személyt, aki kapcsolatba került az engedélyezési eljárással a Külügyminisztériumból, a Honvédelmi Minisztériumból, a Gazdasági Minisztériumból, a repülőtéri igazgatóságtól és így tovább, meghallgatott. A lehető legtöbb kérdést éppen a határozati javaslat benyújtója, Simicskó István tette föl, és az ellenzéki képviselőtársaink is igen nagy számú, igen részletes kérdést tettek fel. Tehát nekem az a leghatározottabb benyomásom, hogy nagyon nehéz lesz a vizsgálóbizottságnak újabb adatokat találnia. De teljesen jogos az az állítás, hogy ez a munka, amit az állandó bizottság, a honvédelmi bizottság elvégzett, az teljes mértékig megalapozhatja a vizsgálóbizottság ténykedését. Úgy gondolom, hogy ez ebben az esetben nagyon hasznos is lesz.
A másik dolog pedig, hogy a felvetett probléma megoldására minél előbb célszerű az Országgyűlés rendelkezésére bocsátani, tehát a három hónapos határidő, amit szabna az Országgyűlés a határozati javaslatban a vizsgálóbizottság működésére, pontosan megfelelő lenne arra, hogy az Országgyűlés, ha szükséges, akkor intézkedéseket hozhasson.
Köszönöm szépen, elnök úr.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť