SZABÓ ISTVÁN

Full text search

SZABÓ ISTVÁN
SZABÓ ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! Azzal nem foglalkoznék hosszan, hogyan van az, hogy ez esetben önök beérték egy ilyen puha reakcióval a Proware ügyvezetőjének az állításaival kapcsolatban. Gyanítom, hogy azért, mert önök sem merik felvállalni, hogy esetleg egy per keretein belül kelljen az állításaikat megvédeni.
A másik, ami az In-Forrás Kht. gazdálkodását illeti: amint azt bizonyára ön is tudja, a kormányváltást követő átadás-átvételkor - amint azt a mérlegadatok is bizonyítják - a cégnek nem voltak tartozásai, és az átadás-átvételi dokumentumok is bizonyítják a cég alapos, hiány nélküli gazdálkodását. Való igaz, hogy az Állami Számvevőszék nagymértékű hiányt, szállítói tartozásokat állapít meg, de ez már a kormányváltás után keletkezett felelőtlen beszerzésekből és kötelezettségvállalásokból adódik.
A válaszát nem tudom elfogadni, miniszter úr. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť