ARATÓ GERGELY

Full text search

ARATÓ GERGELY
ARATÓ GERGELY (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Az ön válasza megerősítette azt az előzetes benyomásomat, hogy a stadionbeléptető rendszer kapcsán a korábbi ifjúsági és sportminisztériumi vezetés legalábbis felelőtlen módon járt el, egy olyan beruházásba fogott bele, amire ebben a formában nem volt szükség, s ugyanakkor ezt a beruházást úgy vitelezte ki, hogy ennek a költsége jóval nagyobb legyen a szükségesnél.
Különösen elgondolkoztató az, amit a közbeszerzésről mond, tudniillik, hogy az eredetileg 1,75 milliárdos rendszerre tervezett beruházásnál egy 5 milliárd forintos ajánlatot fogadtak el. Ez azt jelenti, hogy a különbség az eredeti tervhez képest több mint 3 milliárd forint, az ezek szerint beérkezett olcsóbb ajánlathoz képest pedig 2 milliárd forint. Még inkább felmerül bennem az a kérdés, hogy ki a felelős ennek a 2 milliárd forintnak az elpazarlásáért, és milyen büntetőjogi és törvényes lépések történtek annak érdekében, hogy kiderüljön ez a felelősség.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť