SZABÓ ISTVÁN

Full text search

SZABÓ ISTVÁN
SZABÓ ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Azt mondja Molnár Gyula képviselőtársam, hogy nem lesz csőd, és hogy világos struktúra bontakozik ki. A csőd valóban elkerülhető olyan módon is, ha egy céget tudatosan visszafejlesztünk és leépítünk, mégpedig egy olyan struktúrára, ami nem más, mint egy csontváz, hús nélkül. Ez az a struktúra, amelynek irányába ez a törvényjavaslat hat.
Ha világos koncepcióról beszélünk, és azt keressük, hogy milyen világos koncepció bontakozik ki ebből a törvényből, akkor beszéljünk nyíltan. Nem az, amit a célkitűzéseiben meghatároz a posta, hanem azt a világos koncepciót vetíti előre, hogy a postát leépíteni, fokozatosan bezárni a folyamatosan visszametszett, fenntartott szolgáltatások körébe, amely már nem képes eltartani a postát, és az időközben egyetemes szolgáltatás nyújtására bejelentkezett versenytársak folyamatos piacnyerése elér abba a fázisba, hogy tulajdonképpen megveszi a cégtáblát, a jogosítványt, nem egy valódi céget, egy üres, lepusztult céget, de a jogot az egyetemes szolgáltatások és a fenntartott szolgáltatások nyújtására, vagyis a kijelölt egyetemes szolgáltatói jogot vásárolja meg.
Ez a privatizáció előrevetített folyamata. Ez a világos koncepció bontakozik ki ebből a törvényjavaslatból, de ez aztán egyértelműen.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť