MOLNÁR GYULA

Full text search

MOLNÁR GYULA
MOLNÁR GYULA (MSZP): Köszönöm szépen. Még akkor nyomtam, amikor Szabó képviselő úr jelezte, hogy szeretne még egyszer szólni, és lehetőséget kívántam neki teremteni, hogy rögtön utánam tudjon szólni, de szerencsém van, mert Fülöp képviselő úr nagyon sok témát kínált, és már szerettem volna az első hozzászólására is reagálni.
Szóval tényleg el kell dönteni, képviselő úr, hogy most mit kritizál pontosan. Most van koncepció, vagy nincs koncepció? Modernizáció vagy nem modernizáció? Szerintem teljesen világos, amit Simon képviselőtársam elmondott, ami a törvényből kiolvasható, és szerintem pont ez fáj önöknek, hogy van egy világos koncepció, hogy egy finanszírozható alapszolgáltatást a postánál biztosítani kell. Ez lehetőség szerint egy modern struktúrában történjen, és megnézzük, hogy majd ezek után, amikor a piaci verseny meg fog jelenni ezen a területen, akkor hogyan, miképpen lehet további fejlesztéseket végrehajtani.
Teljesen nyilvánvaló dolog, ami itt a posta környékén zajlik. Az lenne az igazából dolgozóellenes, az lenne az igazából szolgáltatóellenes, ha mesterségesen fenntartanánk egy olyan állapotot, ami után adott esetben a csőd sokkal látványosabb lenne. Ez, ami most történik, egy új struktúrába való átállása a postának, ezt szokták mondani más kapcsán, hogy ez a fenntartható fejlődés; tehát ki kell alakulnia egy újfajta működési iránynak, egy működésmódnak, ami finanszírozható, fenntartható, és utána lehet megnézni azt, hogy merre kell fejlődni.
Az előző körben többször elmondtam: azért, hogy ma ilyen helyzetben van a posta, azt gondolom, súlyos felelősség terheli az elmúlt vezetéseket.
Ön azért kérte számon, hogy kiszámítható vezetése legyen a postának. Azt kell mondanom, hogy az előző négy esztendőben öt vezérigazgatója volt a postának; most már eltelt másfél esztendő, és egy van. Nagyon bizakodóak vagyunk, hiszen kiválóan végzi a munkáját.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť