ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a felnőttképzéséről szóló 2001. évi CI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/5370. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/5370/30. számon kapták kézhez a képviselők.
Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy a részletes vita a módosító javaslatok közötti összefüggésekre figyelemmel egy szakaszból álljon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javasolt vitaszerkezettel. Amennyiben igen, kérem, hogy kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Ez egyhangú; megállapítom, hogy az Országgyűlés az indítványomat elfogadta.
Ismét felhívom a tisztelt képviselők figyelmét, hogy miután részletes vitáról van szó, a Házszabály 105. § (3) bekezdése értelmében a részletes vitában kizárólag a módosító javaslathoz vagy a módosító javaslattal érintett részekhez lehet hozzászólni. Ezért kérem képviselőtársaimat, hogy felszólalásuk kezdetén jelezzék, a bizottsági ajánlás mely pontjaihoz kívánnak hozzászólni.
(14.20)
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-27. pontjaira. Két képviselőtársunk jelezte felszólalási igényét. Megadom a szót Kuzma Lászlónak, a Fidesz képviselőjének. Parancsoljon, öné a szó, képviselő úr.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť