PETTKÓ ANDRÁS

Full text search

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Az előbbi kétperces felszólalásomba még egy gondolat nem fért bele, ezért nyomtam újra gombot kétperces hozzászólásra.
Az SZDSZ képviselőihez szeretnék abban a kérdésben csatlakozni, Fodor Gáborhoz, hogy ma is, ha valaki például elmegy egy labdarúgó-mérkőzésre, és egy transzparenst elvisz magával, akkor azt engedélyeztetni kell, hogy egyáltalán ki tudja feszíteni, mert különben - én magam labdarúgó-mérkőzéseken minden hétvégén ott vagyok, ha van időm, most már sajnos egyre kevesebb időm van - tíz másodpercen belül azt a transzparenst leszedetik onnan. Tehát ma már a futballpályákon ilyen probléma nincsen, hogy ott bárki, bármit kifeszíthet. A vezérszurkolók és akár a szektorok törzsszurkolói a játékosankétokon ellenőriztetik ezeket a transzparenseket, és ezen transzparensek hátoldalára a sportegyesületek által egy bélyegző kerül rányomásra, csak azokat lehet kifeszíteni, és egész egyszerűen nem tud bejutni a szektorokon belülre más. Ha más jut be, azt igenis minden stadionban a nagyon szigorú biztonsági emberek pillanatokon belül leszedetik.
Tehát azt javaslom, hogy aki, mondjuk, a labdarúgópályák témájában hozzászól, az maga menjen el a meccsekre, és tapasztalja, hogy milyen ott a hangulat, és milyen transzparensek vannak, és egyáltalán mi történik ott. Csak újságcikkekre hivatkozni, úgy gondolom, nagyon nagy hiba. Úgy gondolom, hogy ez a javaslat a labdarúgópályák problémáját biztosan nem fogja megoldani.
Köszönöm szépen a szót.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť