PETTKÓ ANDRÁS

Full text search

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Államtitkár Úr! Szabó Zoltán képviselőtársam felszólalását hallva szaladtam fel az ülésterembe, nem készültem hozzászólásra a mostani vitában.
Nagyon kérem képviselőtársamat, hogy amikor egy sajnálatos jelenségről beszélünk, akkor ne különböztessünk meg semmilyen egyesületet, mert ahogy az egyik egyesület sportrendezvényén előfordulnak ilyen események, ugyanúgy a másiknál is előfordulnak ilyen események. Sőt, ne különböztessünk meg sportágakat, mert nemcsak a labdarúgópályákon, hanem aki jár jéghokimeccsekre vagy vízilabda-mérkőzésekre vagy egyéb sporteseményekre, ott is néha-néha előfordulnak ilyen kijelentések. Tehát itt nem egy szurkolóközönségre kell kihegyezni a felszólalást, és nagyon kérem a képviselőtársam, hogy ne tegye ezt, hanem általában ennek a kérdésnek a megoldására kellene valami olyan megoldást találni, ami mind a négy parlamenti párt és a közvélemény számára elfogadható lenne.
Még egy észrevételem van. Én magam körülbelül 31 éve járok labdarúgó-mérkőzésekre és más sporteseményekre, és ez nem egy új jelenség, amiről itt, a tisztelt Ház falai között beszélünk. Sajnos, ezek a kijelentések öt éve, tíz éve, tizenöt éve, sőt, amikor pár évesen kint voltam a labdarúgó-mérkőzéseken vagy a jégkorongmérkőzéseken, vagy a vízilabda-mérkőzéseken, akkor is elhangzottak. Természetes, hogy ha egy eseményen többen vannak, akkor nagyobb az esély arra, hogy elhangozzék, mintha kevesebben látogatják azt a sporteseményt. (Herényi Károly és Mécs Imre tapsol.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť