ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály rendelkezései alapján a Fidesz képviselőcsoportja, valamint az MDF képviselőcsoportja indítványozta, hogy az Országgyűlés döntsön korábban a bizottságok által elutasított képviselői indítványok tárgysorozatba-vételéről. A Házszabály szerint a tárgysorozatba-vétel tárgyában először az előterjesztő 5 percben indokolhatja a kérelmet, majd 2-2 perc időtartamban szólalhat fel a képviselőcsoportból egy-egy képviselő. Ezt követően az előterjesztő kétperces válasza után az Országgyűlés határoz a tárgysorozatba-vételről.
Tisztelt Országgyűlés! Először a Fidesz képviselőcsoportja kérésére a T/5541. számon Illés Zoltán és más képviselők által benyújtott, az országos területrendezési tervről szóló 2003. évi XXVI. törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslat tárgysorozatba-vételéről határozunk. Megkérdezem, az előterjesztők részéről ki kíván felszólalni.
Gyimesi képviselő urat illeti a szó.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť