DR. RÉPÁSSY RÓBERT

Full text search

DR. RÉPÁSSY RÓBERT
DR. RÉPÁSSY RÓBERT (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Mielőtt nyilatkozom arról, hogy elfogadom-e a válaszát, szeretnék néhány dolgot tisztázni önnel, mert úgy látom, az elmúlt másfél év erre nem volt elég. (Zaj a kormánypártok padsoraiban.)
Ez a Ház itt nem az ön ügyvédi irodája, hanem az Országgyűlés épülete. (Taps az ellenzék padsoraiban.) Ezek a személyek, akik itt ön mögött ülnek, nem az ön ügyvédbojtárjai, hanem választott országgyűlési képviselők (Taps az ellenzék padsoraiban.), és azzal, hogy válaszol az interpellációra, nem szívességet tesz, hanem alkotmányos kötelezettségét teljesíti. (Taps az ellenzék padsoraiban.)
Ami a dolog érdemét illeti: miniszter úr, önt rútul becsapták. Leopold Veigl bíró kifejtette a tárgyaláson a Népszabadság tudósítása szerint, hogy a pénzmosás vádja kapcsán kért kiegészítő információt nem kapta meg Budapestről. Erre azért lett volna szükség, mert a két ország büntetőjogi megítélése eltér a bűncselekmény tekintetében.
Miniszter Úr! Nem tudom elfogadni a válaszát, és kérem, hogy a bizottság előtt vizsgálhassa meg az Országgyűlés ezt a választ.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť