DR. CZIRA SZABOLCS

Full text search

DR. CZIRA SZABOLCS
DR. CZIRA SZABOLCS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Valószínűleg ön az egy évvel korábbi EU-jelentést olvashatta (Dr. Szanyi Tibor felmutatja a dokumentumot.), hiszen egy évvel ezelőtt még az EU-értékelés szerint Magyarország az előkelő második helyen volt állat-egészségügyi szempontból. Mára sajnos a sereghajtók közé kerültünk. (Dr. Szanyi Tibor: Ezt sem írta!) Miniszter úr, illetve államtitkár úr, egyáltalán vállalhatja-e azt, hogy ez lesújtó eredmény, ahogy Magyarországot elmarasztalták a mezőgazdaság területén, ezen belül valóban az állategészségügy területén is?
Államtitkár úr, én úgy gondolom, ez nem vállalható fel, és kérem a szocialista képviselőket is, hiszen itt tényleg komoly dologról van szó, itt országos problémáról van szó, gondolják meg, hogy most pártszavazással elfogadják-e ezt a választ, vagy pedig a mezőgazdasági bizottságnak kiadják. És valóban, a mezőgazdasági bizottság mint szakmai bizottság ezt felül fogja bírálni, hogy kinek van igaza - és akkor, államtitkár úr, nem lehet állandóan visszafele mutogatni! Tessék elhinni, a vidéki Magyarország már unja ezt a visszamutogatást!
Én a maga válaszát nem tudom elfogadni, hiszen nem egyforma jelentést olvashattunk. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban. - Közbeszólás ugyanonnan: Mondjon le!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť