BORKÓ KÁROLY

Full text search

BORKÓ KÁROLY
BORKÓ KÁROLY (Fidesz): Tisztelt Államtitkár Úr! Trianon óta - ami több mint nyolcvannégy éve volt - sikerült Magyarországon nem kis erőfeszítések árán összesen 700 ezer hektár erdőt telepíteni. Tehát amit önök megfogalmaztak, az nem kis teljesítmény lenne. Valóban igaz az, hogy a nemzeti vidékfejlesztési terv keretében 2 milliárd forint áll rendelkezésre uniós társfinanszírozással új erdők telepítésére, de ennek forrása majd csak 2004 decemberében lesz elérhető. A 2003 őszi és a 2004 tavaszi erdőtelepítési szezon gyakorlatilag egy fillér nélkül marad. Nemzeti forrásból külön soron a költségvetésben egyetlen fillér sincs erdőtelepítésre olyan módon, hogy azt ne lehessen elsumákolni vagy más célra felhasználni.
Azt kérem az erdőtelepítők érdekében, fontolja meg a kormányzat, hogy támogasson egy olyan módosító javaslatot, hogy a 2004. évi költségvetésben külön soron - hangsúlyozom: külön soron - és cím alatt erdőtelepítésre nemzeti forrásból a telepítők rendelkezésére álljon pénz. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť