LÁZÁR MÓZES

Full text search

LÁZÁR MÓZES
LÁZÁR MÓZES (Fidesz): Államtitkári válasz volt, elnök asszony, elnézést kérek. Államtitkár úr arról beszélt, hogy nincs tervezet. Itt van a kezemben a tervezet októberi változata, az október végi legfrissebb változata, illetve egy levél, amelyben az önök által megbízott társaság - erre a készülő rendeletre hivatkozással - megpróbál megfúrni egy nagy közvilágítási, energiamegtakarítási projektet.
A másik, hogy az önkormányzati szövetségek - erre, azt hiszem, önök is figyelhettek - különféle sajtóorgánumokban, médiumokban kifejezték aggodalmukat, mert eddig nem tapasztalták ezt a fene nagy egyeztetést, amelyet államtitkár úr mondott. Ha pedig az önkormányzati szövetségek és a szakmai szervezetek véleményét kérdezik, akkor nyilván valamilyen dokumentum alapján, nem csak hogy mi fog készülni. Létezik egy ilyen tervezet megdöbbentő számokkal, úgyhogy, államtitkár úr, azt gondolom, vissza fogunk még térni erre a témára, de ezt a választ nincs módomban elfogadni.
Köszönöm. (Taps a Fidesz és az MDF soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť