DR. LAMPERTH MÓNIKA

Full text search

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA belügyminiszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Nos, ahogyan az előbb elmondtam Gusztos Péter képviselő úr kérdésére, a szakemberek megállapítása szerint a Népszabadság cikkében megjelentek olyan új információk, olyan új adatokat valószínűsítő és új személyeket megnevező információk, amelyek… (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Olyan, mint a Teller-levél! - Derültség, zaj. - Az elnök csenget.) - nem tudom, hogy a fideszes képviselőknél ez miért kelt ilyen izgalmat (Közbeszólások az MSZP soraiból: Azért, mert nyugtalanok, idegesek!), de majd egyszer lehet, hogy ezt is megtudjuk -, tehát amely indokolttá teszi a nyomozás további folytatását.
Ezért tájékoztatni szeretném a tisztelt Országgyűlést arról (Közbeszólások a Fidesz soraiból: Ibizán milyen volt?), hogy a fentiek alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság kezdeményezte a Fővárosi Főügyészségnél a nyomozás további folytatásának elrendelését (Kósa Lajos: Legyen Eötvös Pál a rendőrfőkapitány!), és a mai napon ezt a kezdeményezést a BRFK az ügyészségnél megtette. (Varga Mihály: Eötvös Pált a kormányba!) A mai napon arra fogom felkérni az országos rendőrfőkapitány urat (Kósa Lajos: Eötvöst kérjétek fel! - Zaj, közbeszólások.), hogy utasítsa arra… (Általános zaj, közbeszólások.) Elnök úr, kérem, én ugyan elbírom és győzöm hanggal a fideszes képviselőket is, de lehet, hogy a többieket zavarja az, hogy itt idegesen ordítoznak a képviselő urak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť