PICHLER IMRE

Full text search

PICHLER IMRE
PICHLER IMRE (MDF): Köszönöm a szót. Tényleg nem akartam hozzászólni, és nem akarom az időt húzni, de államtitkár úr, amit most ön elmondott, arra muszáj, hogy reagáljak.
Azt hiszem, hogy az egész mondandómból az világlott ki - nem tudom, hogy akkor mit hallott ön -, hogy féltjük azt az iskolatejprogramot, amely most is még csak tervezés alatt van. És ha arra gondolok, hogy az elmúlt időszakban milyen lehetősége lett volna ennek a kormánynak, hogy az egész országra kiterjessze, akkor nem politikai dolgot kellene mondani, hanem egyszerűen gyorsítani kellene ezt a folyamatot.
Nem véletlenül jegyeztem meg a végén, hogy önök mutogatnak egyfolytában vissza. Eszem ágában sincs! Én nem vagyok pártpolitikus, pedagógus vagyok, és nagyon szeretném azt, ha minél előbb a gyerekek asztalára kerülne az a két deciliter tej. Ezért szóltam a mai vitában is, és ezért említettem, hogy természetesen örömmel vesszük azt, ha önök végre be fogják indítani ezt az iskolatejprogramot. Nem mondhatja, államtitkár úr, hogy ez nem a Földművelésügyi Minisztériumhoz tartozik, mert némi köze mégiscsak van a mezőgazdasági minisztériumnak a tejtermeléshez.
Az, hogy ilyen fölösleg van - azt hiszem, ezt kellene kordában tartani, de úgy látom, önök sem elég erősek ahhoz, hogy ezt meg tudnák tenni.
Köszönöm szépen. (Dr. Szanyi Tibor: De nincs fölösleg! - Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť