DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS (Fidesz): Köszönöm szépen, a miniszterelnök úr igénye teljesen jogos. A miniszter urat a kérdésem előtt erről már tájékoztattam; elmondtam azt is, hogy az elmúlt hat hónapban a szakma folyamatosan dolgozott, és eddig semmi ilyen okkázió nem történt, ok sem volt rá. Az elmúlt napokban nem is az érintettek, hanem a munkatársaik és a volt főnökeik hívták fel, hogy évtizedek óta a szakmában dolgozó, elismert személyek kerültek morálisan ilyen lehetetlen helyzetbe.
Én nagyon bízom abban és remélem, hogy minden olyan nyilvánvaló, e területen meglévő problémát, ami az ígéretek és azok beváltása körül eddig volt és a jövőben lesz, nem a szakma felelősségéül róják fel, és a politikai ígéretek betartásának elmaradásáért nem a szakmai felelősöknek kell a felelősséget (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) viselniük.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť