DR. CSÁKY ANDRÁS

Full text search

DR. CSÁKY ANDRÁS
DR. CSÁKY ANDRÁS (MDF): Köszönöm szépen, elnök úr. Lényegében nincs vita közöttünk. Az csak a felvezetés volt számomra, hogy úgy tűnik a számszerű adatok alapján, hogy kis jelentőségű módosításról van szó. Én nem hiszem, hogy a képviselő asszonnyal vitában vagyunk abban, hogy ez alapvető változtatás. A törvény szellemiségét és a gyógyszerellátást érintő alapvető változtatásról van szó.
Ami azon felvetését illeti a képviselő asszonynak, hogy az aggályainkat miért nem a bizottsági vitában fejtettük ki, kérem, hogy azért olvassa el a jegyzőkönyvet, bár ön vezeti a bizottságot. Bizonyára emlékszik arra, ha nyilvánvalóan nem is ilyen teljes mélységig - ez legyen az én bűnöm, magamra vállalom -, de azért például az összeférhetetlenséggel kapcsolatosan jelzés értékű kérdést tettem fel, mintegy jelezve azt, hogy nyilván teljes mélységében meg kell vizsgálni a kérdést, és lehet, hogy ezzel kapcsolatban aggályok fogalmazódnak meg. De hát nem hiszem, hogy bármilyen törvényt vagy a Házszabályt ezzel megsértettük volna, hogy nem a bizottság előtt mondunk el egy expozét, hanem itt, a patkóban.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť