TÓTH ISTVÁN

Full text search

TÓTH ISTVÁN
TÓTH ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm, elnök asszony. Én nagyon sajnálom, hogy az államtitkár úr bajban van a számokkal, mert sem az évszámokat nem tudta a Ház előtt elmondani, sem a kitűzött célokat számszerűsíteni.
Egyébként elhiszem, hogy stratégiai célként kitűzték ezt, amit a polgári kormány egy évvel ezelőtt elfogadott 15 éves autópálya-fejlesztési programként.
(10.50)
Elhiszem, hogy ezt könnyebb kisajátítani és meglovagolni, de ehelyett önök a választási ígéretükben bemondott 800 kilométert semmiképpen nem tudják teljesíteni. Egyrészt az előkészítéseket leállították önök, nem biztosítottak pénzeket az előkészítésre - hogyan gondolják akkor az autópálya-építéseket folytatni egyáltalán?!
Másrészt pedig tűrhetetlen helyzet, hogy a magyar autópálya-építéseknél olyan tenderfeltételeket fektetnek le, hogy hazai cégek nem tudnak megfelelni. Mutasson Európában egy olyan ország kormányát, aki kizárja (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) a saját cégeit!
Köszönöm szépen. A választ nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť