LEZSÁK SÁNDOR

Full text search

LEZSÁK SÁNDOR
LEZSÁK SÁNDOR (MDF): Államtitkár úr, nyilván ténylegesen előfordultak eddig olyan esetek, hogy összeöntögették több nap ételmaradékát, és ezen a táptalajon valóban kifejlődhetnek a sertésekre veszélyes kórokozók, ebben nincs vita köztünk. Ezt a magatartást, ha szükséges, drákói szigorral büntetni, tiltani kell, de miért lenne veszélyes a már aznap feletetett ételmaradék, miért minden ételmaradékra vonatkozik az etetési tilalom, azaz a növényi eredetű maradékokra is? Egyébként ezt nem én kérdezem, a szakma kérdezi, és nyilván az államtitkár úr majd tájékoztatja a szakmát is erről.
Egyébként minden érintettben felmerül a gyanú, hogy a sertéspestisre történő hivatkozás jórészt csak ürügy, és kis hazánkban, de Európa más országaiban is nem az ésszerűség, nem a költségtakarékos gazdálkodás érdekeit, hanem a tápszergyárak bevételeinek a növelését szolgálja ez az egyébként kényszerrel meghozott miniszteri rendelet.
Köszönöm a figyelmet.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť