DR. SZANYI TIBOR

Full text search

DR. SZANYI TIBOR
DR. SZANYI TIBOR földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök úr. Nyilván Lezsák képviselőtársunk is elmondta, hogy miben nincs vita, miben van vita - akkor ezek szerint abban nincs vita, hogy ez a rendelet így helyes, ahogy van.
Ennek az alkalmazásáról pedig azt tudom mondani, hogy valóban, egy rendeletnek általában preventív jellege is van, azaz közöljük az emberekkel, hogy mi az, amit szabad, és mi az, amit nem szabad. Nyilvánvalóan sem ennek a rendeletnek az ellenőrzésében, sem más rendeletnek az ellenőrzésében képtelen lesz a mezőgazdasági tárca arra, bármilyen indok is mutatkozna rá, hogy minden egyes sertés mellé, vagy minden egyes, otthon, házak mellett tartott sertés mellé egy ellenőrt állítson, és mérje órával, stopperral, hogy mit fogyasztottak el előtte a gazdák, és mi jutott abból a sertésnek.
Én azt gondolom, ha azt mondanánk, hogy kivéve - és egyébként van benne "kivéve", egyébként ön is említette, hogy milyen kezelésen kell átmennie annak az ételmaradéknak, ami végül mégiscsak feletethető a sertésekkel -, ha a gazdák vállalják azt, hogy kellő fertőtlenítésnek vetik alá az ételmaradékokat, akkor ezt a jogszabály szerint is megtehetik, tehát azt gondolom, itt semmi probléma nincsen.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť