TÁLLAI ANDRÁS

Full text search

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Országgyűlés! Látom, hogy az elénk tett ajánlás szerint az első szakaszban az 1-11. pontig terjedő módosító javaslatokról kellene vitázni az Országgyűlésnek. Korábban úgy terveztük és azt gondoltuk, hogy az első szakaszban is lesz olyan módosító javaslat, amit én magam nyújtottam be, de látom, hogy nincs közötte olyan.
Ezeket a módosító javaslatokat kormánypárti képviselők nyújtották be, Göndör István képviselő úr, akit nem látok itt a teremben. Szívesen megkérdezném tőle, hogy mi invitálta ezekre a módosító javaslatokra, hiszen ahogy látom, az 1-11. pontig leginkább csak értelmező módosító javaslatok kerültek be, tehát érdemi módosítása az első szakaszban, az 1-11. pontig terjedő módosító javaslatokban nem történik meg a törvénynek. Az általános vitában elhangzottakat jól láthatóan nem szívlelték meg a kormánypárti képviselők, és arra vonatkozóan módosító javaslatot egyáltalán nem terjesztettek az Országgyűlés elé.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť