ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Tisztelt Országgyűlés! Kedves Képviselőtársaim! Soron következik a házasságról, a családról és a gyámságról szóló 1952. évi IV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az előterjesztést T/886. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/886/8. számon kapták kézhez.
Emlékeztetem tisztelt képviselőtársaimat, hogy az előterjesztői zárszó a részletes vitát követően már elhangzott, így most csak a határozathozatalokra kerül sor. Ennek során nem döntünk az ajánlás 1., 2. és 3. pontjairól, mert azok nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, és frakció sem kért szavazást róluk.
Az ajánlást 4. pontját az előterjesztő támogatja, így most erről szavazunk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a támogatott módosító javaslatot. Kérem képviselőtársaimat, szavazzanak! (Szavazás. - A táblán megjelenő eredmény: 181 igen, 76 nem, nulla tartózkodás.)
Tisztelt Képviselőtársaim! Az Országgyűlés a módosító javaslatot 191 igen szavazattal, 76 nem ellenében és tartózkodás nélkül elfogadta.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť