DR. PETŐ IVÁN

Full text search

DR. PETŐ IVÁN
DR. PETŐ IVÁN (SZDSZ): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! A parlamenti vitákban sokszor előfordul, hogy az ember nem tartja fontosnak reagálni a felszólalók esetleg igaztalan vagy valótlan állításaira. Szalai Annamária felszólalásait már régóta úgy ítélem meg, hogy sokszor ő sem veszi komolyan, amit mond, nem ért egyet azzal, amit mond, és nem gondolja komolyan, amit mond. Nem hiszem, hogy komolyan gondol olyasmit, hogy a mai kormánypártok támogatása állna amögött, hogy a műsorszolgáltatók egy része, szemben a törvényekkel, nem hajlandó fizetni bizonyos kötelezettségeit; és aki ilyeneket mond és ilyeneket állít, az természetesen az egész felszólalását komolytalanná teszi.
Pusztán egyetlen dolog miatt kértem szót: azt az állítást azonban, ami szerint én a sajtó- és véleményszabadság ellen lennék vagy akár az SZDSZ a sajtó- és véleményszabadság ellen lenne, vissza kell hogy utasítsam, és akkor nagyon szelíd hangon fogalmazok. Ez még komolytalanabbá teszi Szalai Annamária felszólalását.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť