ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztségviselői helyükre az MDF képviselőcsoportja Balogh László képviselő urat, az MSZP képviselőcsoportja pedig Podolák György képviselő urat jelölte. Tájékoztatom önöket arról, hogy a Házszabály értelmében a tisztségviselők megválasztására tett személyi javaslathoz módosító javaslatot nem lehet benyújtani, arról az Országgyűlés vita nélkül és titkos szavazással határoz.
(13.30)
Az Országgyűlés jegyzői az elfogadott napirendnek megfelelően előkészítették a titkos szavazást.
Tisztelt Országgyűlés! A titkos szavazás a szokásos rendben történik. Ennek menetét röviden ismertetem. A képviselők a Duna-parti folyosón vehetik át a szavazólapokat, a képviselők neve szerinti ábécésorrendben, hat csoportban. Tájékoztatom önöket, hogy a szektoroknál egy sárga és egy zöld színű szavazólapot és egy borítékot vehetnek át. Kérem, hogy a szavazás során vegyék igénybe a folyosó végén elhelyezett szavazófülkéket.
Tisztelt Országgyűlés! Felkérem Németh Zsolt jegyzőt, hogy röviden ismertesse a szavazás szabályait.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť