ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Tisztelt Országgyűlés! Tegnapi ülésnapunkon Dávid Ibolya alelnök asszony képviselőként felszólalt a büntető jogszabályok és a hozzájuk kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitája során. A mai napon az elnök asszony, valamint Szájer József alelnök úr felszólalásra jelentkeztek az alkotmánymódosítás vitájában, ugyanakkor az Országgyűlés elnöke ma és a tárgyalás későbbi szakaszaiban az ülés vezetésére is felkérte őket.
A Házszabály 19. § (3) bekezdése alapján az elnök képviselői felszólalása esetén ugyanazon ügy további tárgyalása során a vita és a szavazás lezárásáig csak akkor vezetheti az ülést, ha ahhoz az Országgyűlés hozzájárul. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hozzájárul-e ahhoz, hogy az érintett alelnökök a felsorolt előterjesztések további vitája során vezethessék az Országgyűlés ülését. Aki hozzájárul, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy a jelenlévők látható többsége egyetért.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť