TÓTH FERENC

Full text search

TÓTH FERENC
TÓTH FERENC (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök asszony. Én érdeklődéssel hallgattam az államtitkár úr beszédét - válasznak nem mondanám, mert érzésem szerint az általam feltett négy kérdésre az államtitkár úr nem válaszolt.
Még egyszer elmondom, hogy mi az, amire nem kaptam választ: 42 napja nem tudjuk, miért vonta vissza a Defend Kft. az Eörsi Mátyás SZDSZ-es képviselő elleni keresetét (Moraj és derültség a kormánypártok padsoraiban. - Az elnök csenget.); 42 napja nem tudjuk, miért kellett megszüntetni azt a bírósági eljárást, amelyben első fokon Eörsi Mátyást hitelrontás miatt 800 ezer forint megfizetésére kötelezte; 42 napja nem tudjuk, ki adott utasítást a per megszüntetésére; és 42 napja nem tudjuk, hogy mi lett ennek a 800 ezer forintnak a sorsa.
Ha ezekre konkrét választ kaptam volna, különös tekintettel a második részre, akkor elfogadtam volna - így a válaszát elfogadni nem tudom.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť