GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Örömmel könyvelem el azt, hogy ha csak néhány ezer fő esetében is, de az alkalmi munkavállalási könyv újbóli bevezetése és megerősítése a munkaerőpiacon olyan eredményességgel jár, hogy sok ember számára a megélhetés minimumát teremtheti meg.
Úgy gondolom tehát, hogy jó utat járunk, nemcsak az adminisztratív változtatások tekintetében, hanem tartalmi vonatkozásban is, a közteherjegyek mértékadó csökkentésén keresztül. Látható, hogy mindez a folyamat a foglalkoztatás bővülését eredményezi, ezért még inkább szeretném serkenteni a kormányzati szándék kialakulását, megerősödését e tekintetben, hiszen mint ahogy említettem, az ellehetetlenült területek vonatkozásában az alkalmi munkavállalás is mértékadó lehetőséget biztosít, és nem kiváltképpen azok számára, akik halmozottan hátrányos helyzetben vannak, így az ön által is említett időseket érintően, de hozzáteszem: az aluliskolázottak vonatkozásában is.
Köszönöm szépen a válaszát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť