DR. BARTHA LÁSZLÓ

Full text search

DR. BARTHA LÁSZLÓ
DR. BARTHA LÁSZLÓ (Fidesz): Tisztelt Miniszter Asszony! Sajnálatos volt, amit hallottam. Ha úgy gondolja, hogy egy másik tárcához tartozik e törvénynek a megoldása, illetve ennek az összeférhetetlenségnek a megoldása, azt gondolom, hogy egymás mellett ülnek, könnyen meg tudták volna egymással beszélni.
(11.20)
Egy másik problémát is nagyon fontosnak tartok megemlíteni. Ugyanis az országgyűlési határozati javaslattal árulták el azt, hogy nem is kívánták valóban ezt az összeférhetetlenséget feloldani, hiszen reálisan nem volt várható az, hogy egy határozati javaslat elfogadása után a kormány meg tudja oldani ezt a problémát.
Arra pedig, hogy a Fidesz és a Demokrata Fórum által benyújtott módosítási javaslatot miért nem fogadták el, csak önök tudhatják a választ. De azt gondolom, hogy ugyanaz történt, mint a száznapos programmal: ismételten egy sör és virsli nélküli majálisnak lehettünk a tanúi; megtévesztették a háziorvosokat. Ezért sajnálattal nem tudom elfogadni a válaszát. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť