HORN GYULA

Full text search

HORN GYULA
HORN GYULA miniszterelnök: Tisztelt Képviselő Úr! Nem akarom még egyszer felolvasni, de hadd mondjak két további érvet, illetőleg megjegyzést az ön kérdéséhez. Arra, hogy mi volt egy vagy két évvel ezelőtt, isten bizony nem emlékszem, s feltehetően majd azzal a miniszterrel kell erről konzultálni, akire hivatkozik.
Az egyik: Le szeretném szögezni, hogy a Molnál ebből az elengedésből semmiféle többletnyereség nem keletkezett, hiszen ennyivel kisebbek lettek az árak. Tehát érvényesítette a kedvezményt az árakban, egy alacsonyabb árszintet alakított ki a Mol. Erről van szó. Elmondtam már az előbb egy másik kérdés kapcsán ennek a lényegét.
A második: a betervezett '98-as költségvetést semmiféle hátrány nem érte, hiszen az a kétmilliárd forint, ami befolyt volna - hiszen április elsejétől feltehetően az egész megszűnik, többek között azáltal, hogy Oroszország tagja lesz a Kereskedelmi Világszervezetnek, illetve belép az energia charta. Ezzel számolt a '98. évi költségvetés, és ennek kétmilliárdja be van tervezve a költségvetésbe, tehát az sem terheli.
De önnek is felajánlom a szakmai magyarázatot Akar László részéről.
Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť