DR. SEPSEY TAMÁS

Full text search

DR. SEPSEY TAMÁS
DR. SEPSEY TAMÁS (MDF): Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Ne vegye rossznéven tőlem, de az ön szakmai magyarázatára nemcsak én nem tartok igényt, hanem a szakértők sem tartanak (Felzúdulás a bal oldalon), tudniillik ez a magyarázat nem állja meg a helyét.
Úgy látszik, miniszterelnök úr nincs abban a helyzetben, mint én. Én havonta fizetem a földgázfogyasztásomat, és én semmifajta árcsökkenést nem tapasztaltam a földgáz árában.
(14.20)
A benzinár sem csökkent annak eredményeképpen, hogy a szakértői számítások szerint 15 milliárd forintot fog ez a kormányzati intézkedés a Molnak jelenteni eredményben; ennyivel fog növekedni a Molnak az eredményessége, mert a költségvetés számára nem fogja befizetni sem a statisztikai illetéket, sem pedig a vámkezelési díjat.
Ezt lehet magyarázni, miniszterelnök úr, még hosszú perceken keresztül, a lényeg: ennyivel megrövidítették a magyar állampolgárokat, és ennyivel jutalmazta ön a Mol Rt.-t. Köszönöm szépen. (Közbeszólás az ellenzéki pártok padsoraiból: Úgy van! - Taps az MDF és az MDNP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť