DR. HOMOKI JÁNOS

Full text search

DR. HOMOKI JÁNOS
DR. HOMOKI JÁNOS (FKGP): Államtitkár úr, a gazdaság helyzetét saját magukon kérjék számon, hiszen önök az előző választások során azt ígérték, hogy a magyar gazdaságot hosszú távú növekedési pályára állítják. (Közbekiáltások: Így van! - És nem történt meg? - Zaj.) Ez a mai napig nem történt meg.
A ma élő 3 millió nyugdíjas részt vett az ország újjáépítésében 1945 után. S mit kaptak ezért a demokráciától? Azt, hogy kirekesztették őket a privatizációból! A demokrácia kormányai nem biztosítják számukra a nyugodt, biztonságos öregkort és megélhetést. S hogy mi a valóság? A nyugdíjasok félnek az utcára menni, és otthon sötét, fűtetlen lakásban laknak. Azon gondolkodnak, hogy egyenek-e vagy fűtsenek.
Államtitkár úr, az ön válaszát ilyen körülmények között lehetetlen elfogadni! Sőt, a 3 millió nyugdíjas nevében nem tudom elfogadni. Köszönöm figyelmüket. (Taps az FKGP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť