JAUERNIK ISTVÁN

Full text search

JAUERNIK ISTVÁN
JAUERNIK ISTVÁN, az önkormányzati és rendészeti bizottság előadója: Elnök úr, köszönöm a szót. Tisztelt Képviselőtársaim! Az önkormányzati és rendészeti bizottság február 11-ei ülésén tárgyalta meg a T/5388. számú törvényjavaslatot, amelyet egyhangúlag - tartózkodás és ellenszavazat nélkül - általános vitára alkalmasnak tartott, és annak elfogadását javasolja a tisztelt Háznak.
A bizottsági ülésen kimondottan nagy vita nem alakult ki, mert a bizottság már nem először foglalkozott ezzel a kérdéskörrel. Az előző év végén, a költségvetési törvény tárgyalásánál is bizottsági szinten napirenden volt ez a kérdés. Akkor is pozitívan állt a bizottság valamennyi tagja ennek a kérdésnek a megoldásához, és most azt fogalmazta meg a bizottság az ülésén, hogy nagyon fontos, nagyon indokolt ennek a törvénynek az elfogadása, és ezért a tisztelt Háznak javasolja elfogadását.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť