DR. LOTZ KÁROLY

Full text search

DR. LOTZ KÁROLY
DR. LOTZ KÁROLY közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter: Ezzel kapcsolatban az akkumulátorellátás kérdésére azt az ígéretet kaptuk, hogy körülbelül két hónapon belül az akkumulátorellátás is megoldódik, tehát be lehet ezeket szerezni. Valóban vannak ezzel gondok, és úgy gondolom, ebben mindenképpen tovább kell lépnünk.
Abban reménykedem, hogy a rádiós telepítésű távbeszélő-összeköttetésekkel gyors ütemben, az eddigieknél is gyorsabb ütemben sikerül a kis népsűrűségű településeken ezeket az évtizedes lemaradásokat behozni. Olyan tarifák érvényesítésére van szükség, amelyek arányosak a szolgáltatás minőségével. Erre felhívtuk a Matáv figyelmét, de a többi koncessziós társaságnak is felhívtuk a figyelmét, és ösztönözni kívánjuk ezeket a szolgáltatókat, hogy ezeket minél előbb, minél tisztességesebb tarifákkal hozzák létre. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť