DR. BARÁTH ETELE

Full text search

DR. BARÁTH ETELE
DR. BARÁTH ETELE, a környezetvédelmi bizottság elnöke: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársam! Mint ahogy ön is a bevezető mondatai között említette, ez egy kiváló alkalom volt - ennek a nagy gondnak a felismerése -, hogy pártállásra való tekintet nélkül egy bizottság és a parlament is egy országgyűlési határozatot igen nagy többséggel támogasson. Bizottságunk azóta is foglalkozott ezzel a témakörrel, és mint ahogy miniszter úr is említette, most, a tavasz folyamán napirendre tűzzük ismételten.
Azért kértem csak szót, hogy a jogos türelmetlensége mellett azért egy dologra felhívjam a figyelmet: itt egy olyan összefüggő, többtényezős problémáról van szó, amely természetesen a különböző gazdasági ágazatokat, a településeket, a táj- a természetvédelem különböző összefüggéseit érinti, amit nem lehet egy egyszeri, jól kitalált, valamilyen nagyberuházással megjavítani, feljavítani. Azért is van, hogy egy hosszabb távú cselekvési programnak kell készülni, ami természetesen alaposabb előkészítő munkát igényel.
Ezért tudomásul vettük azt, hogy most, ebben az időszakban erre az előkészítő munkára sor kerülhetett, és kölcsönösen, önnel együtt bízunk abban, hogy ennek eredményeként természetesen sokkal jelentősebb fejlesztési tevékenységre is sor fog kerülni a jövőben. Erre a bizottsági ülésre tisztelettel várjuk önt, invitáljuk, és gondolom, hogy hamarosan erre sor fog kerülni.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormányzó pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť