ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a személyi javaslatok megtárgyalása.
A frakcióvezetők ajánlása alapján a Házszabály 23. § e) pontjának megfelelően a házbizottság személyi javaslatokat terjesztett elő H/4096. számon. A házbizottság eszerint az önkormányzati bizottságba Lezsák Sándor helyett Demeter Ervin képviselő urat, a nemzetbiztonsági bizottságba Demeter Ervin helyett Lezsák Sándor képviselő urat javasolja.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslatokkal. Kérem, szavazzanak! (Az eredményjelző táblán 167 igen, 0 nem és 8 tartózkodás jelenik meg.) Kimondom a határozatot: az Országgyűlés... (Több képviselő elhagyni készül az üléstermet.) Pillanat türelmüket kérem! Nem határozatképes a Ház.
Foglaljanak helyet, mert újból szavazunk. (Általános zaj.) Felhívom a figyelmüket arra, hogy ha most határozatképtelen lesz a Ház, akkor közre kell adnunk a jelen nem lévő képviselők névsorát. (Taps. - Közbekiáltások: Nagyon helyes!) Ezt azért mondtam, hogy aki még tud, esetleg jöjjön vissza az ajtóból.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az imént ismertetett személyi javaslatokkal. Kérem, szavazzanak! (Az eredményjelző táblán 181 igen, 0 nem és 10 tartózkodás jelenik meg. - Zaj.) Tisztelt Országgyűlés! Nem vagyunk határozatképesek.
Még egyszer próbát teszünk, de a jelen nem lévők listáját közreadjuk. Megpróbálom még egyszer, mert négy képviselőre lenne szükség a szavazáshoz.
Tisztelt Országgyűlés! Újra kérdezem, hogy az imént ismertetett személyi javaslatok ügyében az Országgyűlés egyetért-e a javaslatokkal. Kérem, szavazzanak! (Az eredményjelző táblán 182 igen, 0 nem és 6 tartózkodás jelenik meg.) Köszönöm. Többször nem próbálkozunk.
A mai napra végeztünk a szavazásokkal. Jó pihenést kívánok! (Számos képviselő elhagyja az üléstermet.) Tisztelt Országgyűlés! Kérem, akik távoznak az ülésteremből, ezt egy percen belül tegyék meg, hogy tudjuk folytatni a munkánkat. (Általános zaj. - Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Kérem, hogy csendesedjenek el!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť