HORN GYULA

Full text search

HORN GYULA
HORN GYULA miniszterelnök: Tisztelt Képviselő Úr! Én azt itt is szeretném hangsúlyozni, hogy a katolikus egyház képviselőivel, a Vatikán megbízottjával folytatott tárgyalásokon egyértelműen kiderült, hogy a katolikus egyház figyelembe veszi az ország gazdasági, pénzügyi teherbíró-képességét. A kormány viszont a maga részéről minden olyan igényt igyekszik kielégíteni, amely megítélésünk szerint az egyház zavartalan működéséhez, sőt tevékenységének erősítéséhez és fejlesztéséhez szükséges.
Ami a másik három történelmi egyházat illeti, egy ilyen nyilatkozat volt. Mi természetesen velük egyeztettük, ők fognak nyilatkozni, és el fogják mondani a véleményüket erről a tervezett megállapodásról. Az evidens, hogy velük is fogunk tárgyalni erről a megállapodásnak megfelelő, velük kötendő egyezményről. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť