DR. DOBOS KRISZTINA

Full text search

DR. DOBOS KRISZTINA
DR. DOBOS KRISZTINA (MDF): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Nagyon örülök, hogy egyetértünk ebben a kérdésben, azonban szeretném azt a további kérdést vagy ugyanazt a kérdést feltenni: ha a kormány egyetért ezzel, hogy nem kapták meg az egyházi intézmények pedagógusai, és ha ez már decemberben kiderült - hiszen decemberben én feltettem ugyanezt a kérdést államtitkár úrnak, és ugyanez volt a válasza, hogy a kormány gondolkodik azon, hogy a tartalékból kifizeti -, akkor vajon mi okozza azt, hogy májusban még mindig a gondolkodás stádiumában van a kormány. Úgy hiszem, államtitkár úr pontosan tudja, hogy a kiegészítő normatíva és a normatíva közötti különbséget felhasználják az egyházi intézmények; hiszen azzal egyetértünk, hogy körülbelül az átlag körül vannak, rosszabb körülményekről indultak az egyházi intézmények, hiszen az átadás során nem kaptak meg számos eszközt.
Azt a kérdést szeretném feltenni államtitkár úrnak, hogy miért kell a kormánynak öt hónap ahhoz, hogy az amúgy teljes egyetértésben levő problémát megoldja. Úgy hiszem, ez egy előterjesztés, amiről a kormány (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) öt-tíz perc alatt dönthet. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť