KERTÉSZ ISTVÁN

Full text search

KERTÉSZ ISTVÁN
KERTÉSZ ISTVÁN (MSZP): Köszönöm a szót. Nagyon röviden szólnék. El kell választani a különböző problémákat. Nem jó összemosni őket, mert akkor teljesen átláthatatlan dzsungel képét nyújtjuk. Az átállás forrásigényes, és ezt senki sem vitatta. Éppen ezért akkor kell meglépni ezt az átállást, amikor a forrásigény biztosítása elviselhető az államháztartás számára. Ezt 2009-ig pontosan a nyugdíjkorhatár kitolása miatt kieső forrásmegtakarítási lehetőségek is indokolják, hogy ezt a rendszert most kell bevezetni.
Senki sem mondta, hogy ezt valamilyen formában finanszírozni kell. De az ellen igenis szólni kell, ha valaki riogatni akarja a jelenlegi nyugdíjasokat, hogy az átállás bármilyen vonatkozásban az ő sérelmükre történne. Úgy gondolom, erről szó sincs, és a törvény erre garanciákat tartalmaz.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť