GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Én egy kicsit hátulról mennék visszafelé. Aszódi Ilona Katalin képviselő asszony az információkat hiányolta. Én azt hiszem, hogy ez a folyamat nagyon régen kezdődött, és folytatódik napjainkban is. Nemcsak a szakszervezetekkel, a különböző nyugdíjas érdekképviseleti szervezetekkel és hadd ne soroljam, hogy kikkel volt egyezkedés. Sőt, ahogy a tegnapi nap elmondtuk, a kormány nagyon sok kérdésben nyitott volt és engedett. Még a mai nap is kész fogadni indítványokat.
A másik dolog, amit Bernáth Varga Balázs képviselőtársamnak tisztelettel ajánlanék. Ő azt mondta, hogy nincsenek magyar számítási adatok. Vannak. A rendelkezésünkre álló anyagokban a gazdasági növekedésre három változat van, és az egyéni életpályára, különböző keresetekre, különböző szolgálati időkre hihetetlenül sok változat van.
És most mind a kettejüknek mondanám: ha figyelemmel kísérik a napisajtót, és ugyanezt teszik a polgárok is, akkor ez szinte lehetőséget is kínál már arra, hogy ki-ki a saját egyéni élethelyzetét elemezve készüljön fel arra a nagyon nehéz döntésre, ami előtt áll, amikor választania kell.
Annyit hadd tegyek még hozzá: kérem fogadják el, a mi sorainkban is ülnek olyanok - mint ahogy Kis Gyula elmondta nagyon érzékletesen, hogy ő már beleesett abba a korba, amikor nem választhat -, köztünk is vannak ilyenek, de vannak olyanok is, akiknek választani kell majd, és hozzátartozóink körében élnek sokan, akik kötelezően be fognak kerülni az újba. Tehát a felelősségünket azért ne tessék megkérdőjelezni.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť